COVID-19 virus

20 maart 2020

Het zijn bijzondere tijden, aangezien het COVID-19-virus (hierna: “coronavirus”) ons nu allemaal treft. Hierbij informeren wij u over de maatregelen die Liroy heeft genomen om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Onze prioriteit is de gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en klanten, maar tegelijkertijd wil Liroy een maximale bijdrage leveren aan het veiligstellen van de bevoorrading van onze klanten.

Beschikbaarheid
Gezien de situatie in de wereld als gevolg van het coronavirus is het moeilijker om op tijd aan producten te komen. Hierdoor, maar ook omdat er momenteel veel vraag is naar onze producten en door de extra veiligheidsmaatregelen die wij in het magazijn hebben genomen, kan het voorkomen dat een product niet meer leverbaar is of dat de levering vertraging oploopt.

Prijzen
Houd er rekening mee dat als gevolg van tekorten, valutadepreciatie en verhogingen de transportkostprijs kan stijgen.

Kredietvoorwaarden
Liroy zal dezelfde kredietvoorwaarden respecteren en voortzetten als voor de crisis. Om grip te krijgen op onze cashflow kunnen wij helaas geen verhoogde kredietvoorwaarden accepteren, dus gelieve rekeningen op tijd te betalen. We hebben het geld nodig om goederen te kopen en onze medewerkers te betalen, zodat we de levering van goederen aan onze klanten veilig kunnen stellen. Als u uw openstaande facturen niet op tijd kunt betalen, stuur dan een e-mail naar finance@liroy.nl en leg uw situatie uit en geef ons uw bedrijfsplan hoe en wanneer de achterstallige facturen worden verwacht te worden betaald.

Contact
Liroy wil haar steentje bijdragen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis. Dit heeft gevolgen voor onze telefonische bereikbaarheid. Wij verzoeken u vriendelijk om zoveel mogelijk per e-mail contact met ons op te nemen.

Wat betreft de contacten met onze relaties hebben wij voorlopig alle bezoeken geannuleerd, zowel buiten het kantoor als op onze locatie in Benthuizen. Mochten er zaken zijn die u graag wilt bespreken, dan verzoeken wij u een e-mail te sturen, waarna een van onze medewerkers telefonisch contact met u opneemt.

Vervoer
Onze eigen chauffeurs, evenals de chauffeurs van externe transportbedrijven waarmee we samenwerken, zullen beschermende maatregelen nemen om hen, evenals u, te beschermen tegen verdere verspreiding van het virus, waaronder:

  • gebruik van hygiënische handgel en regelmatig handen wassen;
  • gebruik van handschoenen;
  • pallets worden tot aan de deur afgeleverd of de vrachtwagen wordt bij het laadperron geplaatst. Het verdere transport dienen onze klanten zelf te verzorgen;
  • houd afstand van de chauffeur en gebruik altijd uw eigen pen om papieren te ondertekenen

Contante betalingen
Onze chauffeurs accepteren tijdelijk geen contante betalingen. Wij verzoeken u vriendelijk om digitaal te betalen. De voorwaarde “contante betaling bij aflevering” wordt hierbij gewijzigd in “vooruitbetaling”.

Wij verzekeren u dat wij ons uiterste best zullen doen om u zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn. In deze periode hebben we uw hulp en geduld nodig.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,

Paul Michalski
Directeur van Liroy B.V.