Totole
“de nummer 1 kippenbouillon in China”

Over Totole

Shang Hai Totole Food Co., Ltd werd opgericht in 1988. Het is ’s werelds grootste bouillonfabriek in Shanghai, gespecialiseerd in kippenpoeder, kippenbouillon, specerijen, sauzen, MSG enzovoort.

Totole streeft er altijd naar om gezondere en lekkerdere smaakstoffen naar de consument te brengen en nieuwe normen in de industrie te stellen om zo topkwaliteit en topsmaak te blijven bieden.

Totole is onderdeel van het Zwitserse Nestlé-concern.

Verse ingrediënten

Verse materialen worden gebruikt als smaakbasis. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, bieden “Xian” (frisheid) met veiligheid. Het voegt heerlijke kippensmaak toe aan de gerechten.

Dubbele Xian-formule

Heerlijke bestanddelen gewonnen uit verse producten leveren het synergie-effect.
De ” Xian”-index is 2 tot 3 keer hoger dan die van MSG geproduceerd door Totole, wat de Xian-smaak verdubbelt.

Hoge kwaliteit

Aan de inkoop en productie van de kippenbouillon wordt de grootste zorg besteed.
Er wordt strikt gewerkt volgens het voedselveiligheidsbeheersysteem met 64 kwaliteitscontroles. Het is een hoogwaardige kippenbouillon met vakmanschap.

Totole Commercial Video

 

Lao Gan Ma
“de beroemdste chilisaus van China”

China’s beste chili-oliën en sauzen

Liroy is importeur van de beroemdste chilisaus van heel China: Lao Gan Ma. Het heeft een unieke, pittige mala-chili smaak die de smaakpapillen prikkelt en geliefd is bij alle generaties.

Ieder product heeft een unieke combinatie van ingrediënten die extra smaak en diepte geeft aan de chili.

Geschiedenis

Op iedere pot chilisaus is de foto van oprichter Tao Huabi, “The Old Godmother” te zien.

In 1989 werd mevrouw Tao Huabi weduwe en opende ze een kleine noedelwinkel waar ze eenvoudige noedels serveerde met haar eigen gemaakte, pittige chilisaus om haar gezin te onderhouden.

De noedelszaak groeide en klanten bleven terugkomen, niet vanwege de noedels, maar vanwege de unieke smaak van haar pittige chilisaus. Vijf jaar later, in 1994, besloot ze zich te concentreren op het maken van alleen chilisauzen. Twee jaar later opende ze een fabriek die nu meer dan 1,3 miljoen potten Lao Gan ma per dag produceert!