Yeo’s

Yeo’s
Het verhaal van een vertrouwd erfgoedmerk

Opgericht door dhr. Yeo Keng Lian in 1900, is Yeo’s ontstaan van een kleinschalige eigenaar die soja van hoge kwaliteit maakt saus in de provincie Fujian. Kort daarna, in 1930, bracht Yeo het bedrijf naar Singapore en vestigde Yeo Hiap Seng Saus Fabriek; het begin van een grote ambitie om te distribueren voedingsproducten en sauzen van topkwaliteit over de hele wereld.

Honderd jaar later, Yeo’s gevarieerde productassortiment, waaronder: dranken, kruiden, pure sesamolie en een verscheidenheid aan noedels is populair in heel Europa en Noord-Amerika. Yeo’s R&D team heeft altijd voorop gelopen bij het ontwikkelen van nieuwe producten die de trends bepalen om aan de behoeften van de consumenten te voldoen, met nieuwe smaken en innovatieve verpakkingen.

Yeo’s handhaaft stevig zijn traditie van hoge kwaliteit, terwijl voortdurend evolueren om aan de behoeften van het heden te voldoen. Ingrediënten van topkwaliteit worden gebruikt om de beste smaken te bereiken
volgens aloude traditionele recepten en zonder bewaarmiddelen of MSG wordt toegevoegd bij het maken van elk product. Kwaliteit wordt nooit aangetast. Het hele productieproces maakt gebruik van de nieuwste technologie, ondersteund door strenge kwaliteitscontroles die voldoen aan internationale en Europese voedsel-, gezondheids- en veiligheidsnormen.
Dit zorgt ervoor dat alle producten van Yeo met 100% vertrouwen kunnen worden genoten.

Satéstokjes met Yeo’s Saté Saus